Nike i hans nye serie af i "månelanding teknologi", brugen af ​​luftpuden materiale som den eneste materiale, fuldt distribueret presset bevægelse, hvorved bevægelsen af ​​knoglerne til at modstå virkningen, mens de indbyggede specielle såler sensorer , således at forbrugerne kan holde styr på bevægelse, mens den kører data. Et andet eksempel er Puma nye "løft" serie "af lys, som lys løbesko", Nike Free Run Plus 2 Dame særlige teknologi, så i enden af ​​et stykke med den store ende, reducerer syning materialespild og anvendelse af innovative Den trelags luft mesh jævn strøm af luft inde i skoen, i høj grad virkningen af ​​ventilation. Denne sko også på grund af brugen af ​​lette materialer teknologi for forbrugerne en unik iført oplevelse.

Nike Free serie af Nike løbesko, Nike sport i 2005, hvor markedet, GRATIS vigtigste karakteristika er at simulere barfodet fødder følelse, når du kan gøre dine fødder aktiviteter, bøjning og beslaglægge jorden, det samme som at løbe barfodet. Derfor Nike gratis for alle. 
Nike Free 3.0 Dame fra skoen sidste er designet til at starte. Traditionel sko sidste er den model med en flad spids. Nike Free sko sidst anvendt i form tættere på barfodet. Indpakket sko sidste måde og anvende materialer og design har gjort tættere på barfodet følelse. Det er fleksible såler og overdel af støtte til at opnå harmoni, at fleksible såler og overdel af støtteniveauet være konsekvente. Ellers den bare fod Nike simulation stærkt reduceret.

Traditionel Nike til at beskytte fødderne under træning, men tabet af mund komfort, barfodet bevægelse gratis, men meget skadeligt for fødderne. Nike Free serien kan bringer en perfekt balance, men også den bedste beskyttelse til fødderne og stimulere senen og muskelfibre, så kroppen er involveret i reguleringen af det naturlige puffersystem for at forbedre mobilitet og fleksibilitet. Nike Free Run giver dig fordelen af ​​livet barfodet gennem sin problemfri og høj edderkop bygget en virksomhed, der giver den friskhed. Det gør skoen åndbar live. Nyheden om, at du kan bære disse sko sokker i live efter reduktion calefaction erhvervet ved slid af bolten og såler af en godkendt sko.